top of page

Kvalitetsarbete på LILS

Vårt främsta motiv för att starta Lanta International Language School var för att vi ville skapa språkkurser i thailändska av högsta kvalitet. Innan vi öppnade våra kurser för allmänheten lade vi tusentals timmar på att planera, testa, analysera och förbättra kursplaner och undervisningsmetoder så att vi kunde vara säkra på att våra studenter skulle få det allra bästa vi hade att erbjuda.

Sedan skolan öppnade har insamling och analys av studenter och lärares återkoppling varit våra viktigaste verktyg för det fortsätta utvecklingsarbetet. Vi tar också in konsulter och åker på seminarier och workshops för att leta nya idéer och hålla oss ajour med den senaste utvecklingen inom pedagogik, didaktik och lingvistik.

Vi känner att det roligaste och mest tillfredsställande sätter att driva en språkskola på är att sätta höga mål och ägna vår tid till att nå dem. Det är därför vårt främsta mål är att kunna erbjuda de bästa kurserna i thailändska i världen.

Du kan därför vara säker på att du alltid får det bästa vi har att erbjuda när du studerar hos oss.

IMG_0023.jpg

Ackrediteringar

Lanta International Language School är godkänd av det thailändska utbildnings- ministeriet. Vi har klarat ministeriets kvalitetskontroll och blivit graderade som den bästa privatskolan i krabiprovinsen.

Lanta International Language School är även godkända av svenska Universitets- och högskolerådet vilket betyder att svenska studenter kan ansöka om studiemedel från CSN för att läsa våra intensivkurser. 

Lanta International Language School klarade det thailändska utbildningsministeriets kvalitetskontroll och blev rangordnad som den bästa privatskolan i krabiprovinsen 2011.

Lärarutbildning

Alla våra lärare har minst en kandidatexamen innan de påbörjar lärartraineeprogrammet på Lanta International Language School. Eftersom skolan använder egna specialutvecklade undervisningsmetoder har våra lärare en ganska lång upplärningsperiod innan de börjar undervisa sina första lektioner.

Traineeperioden är fyra månader lång och under den tiden får lärartraineerna både teoretisk och praktisk utbildning. Undervisningsmetoder, lektionsplaneringar, bedömningskriterier och klassrumsledarskap drillas i minst 160 timmar innan lärartraineen träffar sina första studenter. 

Våra lärarutbildare följer och handleder sedan traineerna under de första månaderna så att alla studenter kan vara säkra på att de får korrekt kursinnehåll och bedömning. 

2627112_orig_edited.jpg

Lärarutbildning på LILS.

bottom of page